Bedrijven

Ons team is samengesteld uit Nederlanders en Spanjaarden die zowel in Nederland als in Spanje hebben gewoond. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste vertaalslag te maken tussen u en de kandidaat.

Wij werken op NO CURE-NO PAY basis. Alleen als de kandidaat daadwerkelijk start met werken, zal de afgesproken fee in rekening gebracht worden.

De tevredenheid van onze klanten staat bij ons centraal. Daarom staan wij altijd open voor uw vragen en/of suggesties.

Bent u op zoek naar goed gekwalificeerd personeel uit Spanje?

Match Better Jobs werft en selecteert al meer dan 10 jaar de beste vakmensen voor de Nederlandset arbeidsmarkt uit Spanje. Onze kandidaten bestaan vooral uit: IT specialisten, ingenieurs en technisch personeel. Wij werken zowel met uitzendbureau´s samen als direct voor Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar goed gekwalificeerd technisch personeel. Graag leggen wij u in een vrijblijvend gesprek onze werkwijze uit.

Waarom Spaans personeel?

Goed opgeleid, enorm gemotiveerd, jong en dynamisch. Onze Spaanse kandidaten willen dolgraag voor u werken. Zoals bekend is er onvoldoende werk in Spanje maar in Nederland en België zit men voor een aantal branches met de handen in het haar. U krijgt uw vacatures maar niet vervuld.

Match Better Jobs lost dit probleem voor u op door voor u de meest gekwalificeerde mensen vanuit Spanje naar uw bedrijf te halen. Wij werven en selecteren gekwalificeerd Spaans personeel om uw bedrijf te komen versterken. U zult versteld staan over de flexibiliteit, inzet en enthousiasme van uw nieuwe krachten.

Pincha en la oferta que estés

Laat uw gegevens achter

Déjanos tus datos y tu curriculum

Wij nemen contact met u op

Stuur uw bedrijfsgegevens

    Ik ga akkoord met de voorwaarden en het privacybeleid van het bedrijf

    Match Better Jobs hielp mij om aan het werk te gaan in Nederland! Ze hebben het mij heel makkelijk gemaakt en sindsdien woon ik alweer 4 jaar in Nederland. Van een bezorgd leven iedere dag denkend aan geldproblemen, woon ik nu in mijn eigen huis en ben ik een gezin aan het stichten. Voor iemand met een technische achtergrond adviseer ik niet te twijfelen en de sprong te wagen. Als je uit de technische sector komt, is een vast contract zo goed als zeker.Pedro Saiz (Crevillente, Alicante)